Corinne Zambeek-van Hasselt Utrecht-

Naam
Home


Artist Statement


Biografie


Exposities


Galerie


Links en contact


Artist StatementHet werken met textiel is voor mij een grote ontdekkingstocht.

Mijn voorkeur gaat uit naar werken met 100% katoenen stof soms in combinatie met andere materialen. Ik verf mijn eigen stoffen waarbij ik veel experimenteer. Over het algemeen werk ik in het platte vlak echter soms met een kleine uitspattting naar 3D.

Ik haal mijn inspiratie enerzijds uit de natuur - een onuitputtelijke bron - en anderzijds uit de wereld van Fantasy, Sience Fiction, Mythes en Legendes e.d.

Textiel is zacht en manipuleerbaar en bij het verven ontstaan er prachtige heldere kleuren die de mooiste combinaties weergeven. Door het werken met textiel kan ik mijn creativiteit tot uiting brengen. Ik voel een passie, een grote gedrevenheid en dat heeft tot gevolg dat ik hier dagelijks mee bezig ben.Alle foto's en de werken die getoond worden op deze website, evenals de inhoud van deze website zijn eigendom van Corinne Zambeek-van Hasselt.

Niets van deze website mag gebruikt worden voor publieke of persoonlijke doeleinden, tenzij hiervoor voorafgaand schriftelijke toestemming werd verleend door Corinne Zambeek-van Hasselt.

Corinne Zambeek-van Hasselt